نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: زمانی همین بحران شکل میگیرد که در عین این بحران، باید یک رسالتی نیز بحران شود و مدیریت رسالت نیز مطرح است؛ اینجا مدیریت چند بعدی است و باید هم التهاب فروکش کند و از سوی دیگر یک رسالت و مسئولیت نیز اجرا شود و این بحران در راه رسیدن به هدف استخدام شود که این مدیریت سه بعد دارد.
آیت الله علم الهدی افزود: خود بحران باید از سویی مدیریت شود و از سوی دیگر اضطرابها مدیریت شود و از همه مهمتر اینکه خط حرکتی گم نشود و این مدیریت استخدام شود و مدیریت سوم اینکه این بحران به صورت ابزار درآید و ما را به مقصد برساند.
وی با اشاره به اینکه این سه بعد مدیریت پس از انقلاب کربلا توسط یک بانو صورت میگیرد و کنار ایشان امام سجاد(ع) قرار دارند اظهار داشت: این مدیریت توسط یک خانم صورت میگیرد.
عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: این 84 زن و بچه سه روز غذایی نخوردهاند و آب نیز نیاشامیدهاند و در این شرایط اینها را در چنین روزی وارد شهر کوفه کردهاند؛ اینجا یکی از میدانهای اجرای رسالت است و باید در اینجا با یک عملیات توفنده و کوبنده رسالت اجرا شود و زد و خورد در شکل یک انقلاب دربیاید.
آیت الله علم الهدی ادامه داد: از سوی دیگر دشمن نیز توطئهای را اجرا کرده تا عظمت و صلابت اینها از میان برود و یکی از راههای تمهید شده این بود که به اهل بیت(ع) در ورودی کوفه صدقه بدهند. بنابراین باید در کنار مدیریت این بحران رسالت نیز صورت بگیرد. خطبههای حضرت زینب(س) یادآور خطبههای حضرت علی(ع) بود.
وی با بیان اینکه حضرت زینب(س) در کوفه خطبه خواند، بیان کرد: در چنین وضعیتی با یک سخنرانی 20 دقیقهای همه نظرها و تحلیلها نسبت به قیام عاشورا در نزد مردم تغییر کرد؛ از سویی شاهد هستیم که بحران از سوی ایشان مدیریت میشود و از سوی دیگر زنان توسط ایشان آرام میشوند و از سوی دیگر ایشان عملیات رسالتی خود را نیز انجام دادند و نظر شهر را عوض کردند.
نماینده ولیفقیه در خراسانرضوی با اشاره به اینکه با این کیفیت اصلاً صحیح نیست که ما از زینب(س) فقط یک کلمه یاد داشته باشیم، گفت: این زینب(س)، زینب(س) قهرمانآفرین است که سخنرانیاش انقلاب آفرین بود.
منبع : تسنیم
انتهای پیام/
نظر شما